Hos Tell får du 6% studentrabatt på alle Mac og iPad Pro

(ved fremvisning av gyldig studentbevis.)

Kom innom vår butikk på Kvadrat

Vi er lidenskapelig opptatt av Mac. Samtidig som vi har lang erfaring med Apples produkter, brenner vi for nyskapende teknologi og har alltid mye spennende tilbehør i butikken. Vi gir enestående veiledning i Apples produkter og kjøper du maskin til studiene dine hos oss kan du være sikker på at du får det mest oppdaterte utstyret, den beste oppfølgingen og ypperste service dersom du skulle få utfordringer underveis. Vi har eget serviceverksted med sertifiserte teknikere her i butikken, og alle studenter får en times gratis kurs fra en av våre Apple-eksperter.

Mac

Med en bærbar Mac får du maksimalt ut av livet som student. Du kan gjøre imponerende ting både før, under og etter forelesningene. En Mac er både kraftig og brukervennlig. Og den fungerer med iPhone og iPad slik ingen andre datamaskiner kan. Ledende teknologi gir deg ekstrem ytelse og sikkerhet – og et batteri som varer hele dagen.

Gode grunner til å velge Mac

Konstruert for å være bedre.

En bærbar Mac er tynn og lett, men likevel robust nok til å vare i år etter år. Den er full av tekniske nyvinninger. Og alt fungerer sømløst, siden både maskinvaren og programvaren er utviklet av Apple.

Apper for alt.

En Mac leveres med suverene apper for kreativitet og produktivitet. Lag dokumenter, presentasjoner og filmer. Surf på nettet, send meldinger, ta notater, organiser kalenderen og mye mer. Microsoft Office fungerer selvsagt også utmerket på Mac.

Laget for iPhone. Og omvendt.

Ring og motta iPhone-samtaler på Macen, og send og motta iMessage- og tekstmeldinger. Skriv en e-post eller et dokument, surf på nettet på én enhet og fortsett der du slapp på en annen enhet. iCloud holder bilder, musikk og annet oppdatert og synkronisert på Macen og alle iOS-enhetene dine.

Sikkerhet og personvern.

For Apple betyr tilliten du har til oss alt. Derfor er sikkerhet og personvern noe av det første vi tenker på. Produkter og tjenester er utformet for å beskytte informasjonen din, slik at du kan konsentrere deg om studiene og daglige gjøremål – helt uten bekymringer.

iPad Pro

iPad Pro er utrolig allsidig både i og utenfor klasserommet. Den er lett og tynn, og fungerer som kladdebok, skisseblokk, kamera og mer. Den har til og med kraft nok til å utføre oppgaver som tidligere var forbeholdt PC-er. Enten du skal skrive og utforme en oppgave eller filme og redigere en video, finnes det en iPad- app som hjelper deg å gjøre det bedre.

4 måneder betalingsutsettelse

Studenter kan nå utsette betaling i hele 4 måneder.
Det er ingen krav til inntekt, kun et etableringsgebyr på 275,- i den rentefrie perioden.

6% studentrabatt på Mac og iPad Pro gjelder kun ved fremvisning av gyldig studentbevis og semesterkort. Vi tar forbehold om skrivefeil og utsolgte varer.